Mijn videoland aanraders #3

fulltime ondernemer,

Omdat mijn andere series ook zo positief worden ontvangen leek het mij ook leuk om een Videoland aanraders te gaan maken. Welke dingen vind ik nou echt de moeite waard om te bekijken? Ik deel je graag mijn Videoland aanraders!

Sinds de Black Friday deal heb ik besloten om Videoland eens uit te proberen. De eerste 14 dagen kun je uitproberen voor €0,01 en daarna €2,99 ipv €4,99 per maand. Prima aanbieding vond ik dus ik besloot om het tijdelijk eens uit te gaan proberen.

De aanraders op Videoland?

1. The real housewives of Amsterdam Deze serie op Videoland gaat over een aantal succesvolle vrouwen in Amsterdam. De ene is nog erger dan de ander en dit is eigenlijk helemaal niet mijn type serie waar ik normaal naar kijk. 2. Het beest van Harkstede Deze docu van 3 afleveringen gaat over het Beest van Harkstede. Een seriemoordenaar genaamd Willem van Eijk die in de jaren 70 en 90 meerdere vrouwen om het leven heeft gebracht. Wat kijk jij graag op Videoland?
Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.