Mijn videoland aanraders #2

fulltime ondernemer,

Omdat mijn andere series ook zo positief worden ontvangen leek het mij ook leuk om een Videoland aanraders te gaan maken. Welke dingen vind ik nou echt de moeite waard om te bekijken? Ik deel je graag mijn Videoland aanraders!

Sinds de Black Friday deal heb ik besloten om Videoland eens uit te proberen. De eerste 14 dagen kun je uitproberen voor €0,01 en daarna €2,99 ipv €4,99 per maand. Prima aanbieding vond ik dus ik besloot om het tijdelijk eens uit te gaan proberen.

De aanraders op Videoland?

1. Maarten en Gijs op Dinojacht
Deze nieuwe korte serie/docu op Videoland is echt veel leuker of eigenlijk interessanter dan ik vantevoren dacht. Als je mij al langer volgt dan weet je dat ik een webshop heb met edelstenen. Ook fossielen komen regelmatig in mijn kasten en deze serie vond ik dan ook echt heel interessant om te kijken. Dat maakte ook gelijk dat ik heel graag een keer een bezoekje wil brengen aan Naturalis. In deze mini docu gaan Maarten en Gijs naar Amerika omdat daar door oa een Nederlands team van Naturalis een aantal dino’s worden opgegraven. Hoe ontzettend gaaf!

2. De 12 van Schouwendam
In deze serie die gaat over het plaatsje Schouwendam gaat een geheim rond. De vermissing van 2 tieners is aanleiding voor deze reeks van moorden en complotten. Wat is er gebeurd 25 jaar geleden, en wie is nou de echte Olaf?

Wat kijk jij graag op Videoland?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.