Mijn videoland aanraders #13

tv programma's

In alweer deel 13 van Mijn videoland aanraders deel ik heel graag nieuwe tips om te kijken. De films en series die ik deel in deze blog heb ik allemaal ook zelf gekeken en kan ik daarom echt aanraden. Benieuwd welke films of series ik dit keer voor je in petto heb? Lees dan gezellig verder.

Ondanks dat ik de laatste weken iets minder tijd op Videoland heb doorgebracht heb ik wel weer een aantal leuke nieuwe tips voor je. Dit keer één serie en één film.

De aanraders op Videoland?

The Cloverhitch killer (film)
In deze film over de tiener Tyler en zijn vader Don wonen in een rustig dorpje in Kentucky. Maar wat er 10 jaar eerder heeft afgespeeld komt nu langzaam aan het licht. Wie was de seriemoordenaar die eerder alles op zijn kop zette?

Michella en Louisa werken mee (serie)
In deze serie draait het allemaal om Michella en Louisa, deze 2 zijn echt hilarisch samen! Ze gaan namelijk bij verschillende bedrijven werken en dat gaat zoals je al kan raden er ontzettend hilarisch aan toe.

Welke van deze 2 heb jij al gezien?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.