Mijn videoland aanraders #12

tv programma's

In alweer deel 12 van Mijn videoland aanraders deel ik heel graag nieuwe tips om te kijken. De films en series die ik deel in deze blog heb ik allemaal ook zelf gekeken en kan ik daarom echt aanraden. Benieuwd welke films of series ik dit keer voor je in petto heb? Lees dan gezellig verder.

Ondanks dat ik de laatste weken iets minder tijd op Videoland heb doorgebracht heb ik wel weer een aantal leuke nieuwe tips voor je. Dit keer één serie en één film.

De aanraders op Videoland?

Zitten en Zwijgen(serie)
In deze serie worden vrouwen in de Nederlandse gevangenissen geïnterviewd. Wat gebeurd er allemaal tussen de muren van de gevangenis en wat weten wij helemaal niet van wat zich daar afspeelt. Na het zien van deze korte serie en het horen van de verhalen vraag ik mij oprecht af hoe het komt dat er geen betere toezicht is op de bewakers. Hoe komt het dat bepaalde mensen toch overal mee weg komen?

Annie M.G. (serie)
In deze serie draait het allemaal om Annie M.G. Schmidt. Zelf vond ik deze serie extreem tegenvallen, je krijgt een hele andere kijk op het leven van de schrijfster dan je zou verwachten. Persoonlijk vond ik het geen meerwaarde om deze serie te bekijken en lees ik liever de prachtige boeken die ze heeft geschreven!

Welke van deze 2 heb jij al gezien?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.