Mijn videoland aanraders #11

studentendrukwerk

In alweer deel 11 van Mijn videoland aanraders deel ik heel graag nieuwe tips om te kijken. De films en series die ik deel in deze blog heb ik allemaal ook zelf gekeken en kan ik daarom echt aanraden. Benieuwd welke films of series ik dit keer voor je in petto heb? Lees dan gezellig verder.

Ondanks dat ik de laatste weken iets minder tijd op Videoland heb doorgebracht heb ik wel weer een aantal leuke nieuwe tips voor je. Dit keer één serie en één film.

De aanraders op Videoland?

Geheimen van een kindermoordenaar – De sneeuwman (serie)
In deze serie wordt het verhaal verteld van de 11 jarige Jessica Laven die op 27 juli 1991 spoorloos verdween. Haar moordenaar Michel Stokx was de laatste die ze zag, wat dreef hem ertoe om dit onschuldige 11 jarige meisje te vermoorden?

I am Greta (film/documentaire)
In deze documentaire wordt het verhaal verteld van Greta, het meisje dat bekend werd door haar stakingen voor het milieu. In deze anderhalf uur durende documentaire wordt haar verhaal verteld, waarom ze doet wat ze doet. Maar ook hoe ze in een diepe depressie raakte na het zien van een film op school!

Welke van deze 2 heb jij al gezien?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.