Mijn videoland aanraders #10

agenda studentendrukwerk

In alweer deel 10 van Mijn videoland aanraders deel ik heel graag nieuwe tips om te kijken. De films en series die ik deel in deze blog heb ik allemaal ook zelf gekeken en kan ik daarom echt aanraden. Benieuwd welke films of series ik dit keer voor je in petto heb? Lees dan gezellig verder.

Ondanks dat ik de laatste weken iets minder tijd op Videoland heb doorgebracht heb ik wel weer een aantal leuke nieuwe tips voor je. Dit keer één serie en één film.

De aanraders op Videoland?

The Good doctor (serie)
In deze serie gaat over Doctor Shaun Murphy die een chirurg in opleiding is en autisme heeft. Dit is nou typisch zo’n serie die je aanzet en die je vervolgens wilt blijven kijken.

Bibian Mentel Leef (film/documentaire)
In deze documentaire wordt het verhaal verteld van Bibian Mentel. Je kent haar waarschijnlijk als voormalig snowboarder. Ze leefde al 21 jaar met kanker en overleefde dit helaas niet. De hoeveelheid doorzettingsvermogen dat deze vrouw had, wauw!!

Welke van deze 2 heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.