Mijn uitzet wishlist

sukhi

Sinds mijn 15e ben ik al bezig met het opsparen van mijn uitzet. Ik schreef daar al eens artikel over, en nu ik er dit jaar nog meer mee bezig ben, wilde ik een wishlist maken. Het zal een aparte wishlist worden, met de spulletjes die ik nog nodig heb. Voornamelijk Ikea artikelen, gezien ik zeer fan ben van hun assortiment. Daarnaast bestaat mijn slaapkamer nu ook voor 99% uit Ikea meubelen. Hierbij dus mijn uitzet wishlist.

Omdat ik al onwijs veel spulletjes heb voor mijn uitzet, heb ik nog maar weinig nodig. Sinds mijn 15e ben ik al bezig, en dat is nu 8 jaar. *schaam*. Ik nu voornamelijk nog erg grote dingen nodig en elektrische apparaten. Al het kleine spul heb ik al kunnen opsparen de afgelopen jaren. Omdat ik graag dit jaar op mezelf zou willen wonen maakte ik dit lijstje. Zo heb ik een doel om te sparen, want jeetje dat gaat echt nog veel kosten!

Mijn uitzet wishlist

Mijn hele slaapkamer bestaat nu al uit Ikea meubelen, en dit wil ik later in mijn eigen huisje ook gewoon meenemen. Zo neem ik mijn bed, kledingkast, bureau, eettafel (dit was mijn oude bureau), nachtkastje (een Lack tafeltje van Ikea), mijn 3 vakken kasten, 3 ladenkasten, bureaustoel, en aquariums. Ik heb dus al wel redelijk wat meubels die mee gaan naar mijn huisje. Zo hoef ik dus bepaalde meubelen niet meer te kopen. Wat ik wel nodig heb zijn de meubelen die ik hieronder in mijn wishlist heb staan.

uitzet wishlist
♥ Links boven: Tyngen Hoge kast (badkamer) €59,95   ♥ Links onder: Toftbo badmat €6,99
♥ Rechts boven: Toftbo toiletmat €6,99   ♥ Rechts onder: Kavalkad koekenpannen €6,99

uitzet wishlist
♥ Links: Lack tv meubel wit €49,95   ♥ Rechts: Chaise bank licht grijs €600

Alle meubels behalve de bank zijn van Ikea, en de bank is van Jysk. Voorheen hadden ze een hele gave chaise bank bij de Ikea, maar helaas kan ik die niet meer vinden op de website. Daarbij hebben ze die bij Ikea Hengelo ook niet meer in de winkel staan. Over de bank ben ik dus nog niet helemaal uit, maar het model wel. Ik wil heel graag een chaise model, wat dus een halve hoekbank is.

En verder?

Verder moet ik uiteraard nog laminaat, lampen, gordijnen, een grote vuilnisbak voor in de keuken, een klok, en een aantal elektrische apparaten (behalve een waterkoker, en Senseo apparaat). Eigenlijk bijna alles wat erg veel geld kost, kun je wel zeggen. De meeste dingen kan ik gewoon weg nog niet kopen zolang ik nog geen huis heb. Maar om hier wel mee bezig te zijn, en uit te zoeken wat ik wil, kan ik een budget vast stellen die ik nodig zal hebben. Dus vanaf nu ga ik flink sparen. Zodra ik binnenkort weer werk heb gevonden, zal dan ook een groot deel daarnaar toe gaan. Ik kijk er naar uit om hier een spaarrekening voor te gaan maken, en nog meer te kunnen afvinken. Ik ben echt toe aan een eigen plekje, dus daar ga ik eens flink voor sparen. Kan niet wachten tot ik een leuke baan heb, een vast inkomen, en een leuk en betaalbaar huisje.

Vraag: Waar koop jij je meubels? En heb je tips voor mij qua aanschaffen?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Mijn uitzet wishlist

  1. Wat leuke spulletjes dat je nog wil hebben.
    Ik hoop dat je deze ooit kan bemachtigen.

Comments are closed.