Personal

Mijn uiltjes verzameling!

Hallo lieve lezers!

Vandaag een blogje over mijn uiltjes verzameling, zoals je misschien wel vaker op mijn blog voorbij zag komen ben ik lichtelijk verslaafd aan uiltjes. Vandaag leek het mij leuk om te laten zien wat ik allemaal heb!
uiltjes verzameling

uiltjes verzameling

Hieronder laat ik foto’s zien wat ik allemaal heb qua uiltjes. Tis nog  niet echt overdreven veel hoor! En ik neem ook nooit alle soorten uiltjes mee. Een aantal dingen heb ik gekregen met kerst of verjaardag, of gewoon zo. Maar dat zal ik er dan wel bij zetten. Ook zal ik onder de foto zetten bij welke winkel je dit kon/kunt kopen.

uiltjes verzameling
Zoals je op de eerste foto al kon zien heb ik dus dit grijze uiltje waar je bovenin een waxinelichtje kan doen. Hier heb ik er 2 van in de kleur grijs. Deze komen van de Xenos en waren van de winter/kerst collectie. Eerst had ik er 1 meegenomen en die kostte toen 1,99euro, en toen ik de zaterdag na kerst ging kocht ik er nog 3 voor maar 0,05cent per stuk! Jaa 5cent! Deze kocht ik ook nog in de kleur brons, en die zie je op de foto hieronder.

uiltjes verzameling

uiltjes verzameling
Dit waxine licht houdertje komt ook van de Xenos, en was ook van de winter/kerst collectie. Wat ik ervoor  betaalde weet ik zo niet meer uit mijn hoofd. Maar hier heb ik er ook 2 van.
uiltjes verzameling
Ook deze komt van de Xenos en is van de winter collectie. Wat fijn is is dat de sticker op het glazen potje zit en niet op de kaars, zo kan ik de kaars dus branden! Deze was 1,29euro.
uiltjes verzameling
Waar ik deze kaarsje van heb weet ik niet meer zeker, of van de Xenos of van de Blokker. Beide winkels verkochten dit destijds (afgelopen oktober/november).
uiltjes verzameling
En dan dit mooie uiltjes servies, zoals je in mijn shoplog van de xenos kon zien kocht ik 1 kleine beker en 1 grote mok.
De rest heb ik gekregen met kerst. 2 schaaltjes, en 2 bekers. Leuk toch? Maar nu mag ik echt niets meer voor mijn uitzet halen qua bekers want ik heb er echt te veel!

uiltjes verzameling
Van dit uiltje heb ik er 3 en dit is kerstversiering voor in de kerstboom. Deze kocht ik bij Oosterik en kostte 0,50euro.

uiltjes verzameling
Dan dit leuke glazen potje. Deze kreeg ik van mijn moeder, is van de action. Ze hadden deze ook met 2 vogeltjes.
Was geloof ik 1,29euro.
uiltjes verzameling
Deze kocht ik 2 jaar geleden bij de blokker, hoeveel deze kostte weet ik niet meer, maar dit was mijn allereerste uiltjes item!
uiltjes verzameling
Dan dit schattige kleine uiltje, deze kreeg ik afgelopen week van mijn moeder. Deze hadden ze in de uitverkoop bij de wibra. Geen idee dus hoeveel hij kostte.

uiltjes verzameling
Dan het item wat ik als 2e kocht, en dat is dit uiltjes standbeeld, deze kocht ik bij de kringloop een jaar geleden voor maar 0,20cent. Hij mistte alleen 1 oog dus heb ik er zelf een balletje ingeplakt.
uiltjes verzameling
Toen kreeg ik nog deze beide paar oorbellen (ook de foto hieronder kreeg ik) toen ik geslaagd was voor mijn diploma. Vorig jaar februari! Ik heb de oorbellen op de foto hieronder wel een aantal keren gedragen, maar de oorbellen hierboven nog niet. Komen volgens mij beide van de kruidvat.
uiltjes verzameling

Dat waren alweer al mijn uiltjes dingen!

Welk item vind jij het leukst? En hebben jullie ook een verslaving?

Veel liefs,
Carolien

11 thoughts on “Mijn uiltjes verzameling!”

 1. Leuk artikel mijn vriendin is ook helemaal verslaafd aan uiltjes die zou dit artikel geweldig vinden!
  Liefs Nathalie

  1. Ze zijn volgens mij nog steeds te koop bij de blokker en xenos! Dus mocht je ze willen kun je altijd daar even gaan snuffelen. xxx

 2. uiltjes zijn tegenwoordig helemaal in lijkt het ook wel 🙂 Leuke items heb je, de oorbellen zijn cute!

 3. zo ik denk dat jij geen winkel over kan slaan als die winkel uiltjes heb jouw bekers zijn echt leuk en dat uiltje onder de stolp.

  1. Valt nog redelijk mee, ik ben best wel kieskeurig over welke uiltjes ik mee neem hoor! Gelukkig maar, want anders zou denk ik mijn kamer al te klein zijn. Nee, een paar dingentjes vind ik altijd wel leuk. Maar het moeten nu wel enorm mooie of aparte zijn wil ik het nog meenemen.
   En voor 0,10cent kan ik het haast niet laten liggen.

Comments are closed.