Mijn Treacle moon producten!

Zoals jullie misschien wel weten, neem ik altijd 1 of 2 producten van de serie Treacle moon mee als ik naar de DM ga in Duitsland. Nu heb ik mijn verzameling uit gebreid met totaal 5 flesjes. Ik ben dus helemaal happy! Maar welke heb ik allemaal, en ben ik met allemaal even tevreden? Je leest het vandaag in dit artikel over mijn treacle moon producten!
_DSC2787
Zoals ik al vertelde heb ik nu totaal 5 flesjes met treacle moon producten. Ik heb 1 bath & Shower gel, en de andere 4 zijn allemaal body lotions. Zelf vind ik dit veel fijner, maar ik ben dan ook een grote fan van body lotions!

De geuren die ik heb:
– Iced strawberry dream
– Raspberry kiss
– Coconut Island
– Ginger morning
– Cinnamon nights

De 2 kleine mini’s heb ik bij de Albert heijn bij ons in de stad wezen scoren, de andere 3 (grote verpakkingen) komen van de DM in Duitsland. Pffh wat scheelt dat een hoop geld zeg! In Duitsland betaal je voor deze grote flessen maar 3,95 en hier in Nederland (bij ons bij de AH) verschillend vanaf 4,95 tot 5,95. Erg prijzig, en een groot verschil!

Maar wat is nu mijn favoriete geur?
Ik ben helemaal fan van de strawberry dream, en de raspberry kiss. Deze 2e geuren vind ik geweldig voor de lente/zomer! Ja dit zijn mijn favorieten van deze periode! In de winter vind ik de cinnamon nights erg fijn, en meestal vanaf de herfst tot net voor de sinterklaas gebruik ik de coconut Island.
De ginger morning gebruik ik dus alleen onder de douche, maar dit verschild enorm wanneer ik daar behoefte aan heb.

Maar er zijn nog meer geuren, die ik natuurlijk ook allemaal nog wil gaan uitproberen. Ik zocht op welke er nog meer zijn, en geef hieronder een lijstje met alle geuren die treacle moon op hun website heeft staan.

Geuren treaclemoon:
– Iced strawberry dream
– Ginger morning
– Coconut Island
– Cinnamon nights
– Raspberry kiss
– Vanille moments
– Lemonade days
– Apple pie hugs
– Her lavender story
– Honeycomb secret

Als ik tussen dit lijstje kijk wil ik sowieso heel graag de apple pie, en de honeycomb proberen! Die lijken me heel erg lekker. Althans dat hoop ik! Het liefst ga ik dan wel voor de body lotions, dus die zal ik denk ik in Duitsland moeten halen. Maar dat is geen ramp, scheelt ook weer erg in de portemonnee.

Hebben jullie Treaclemoon producten? Zo ja, welke heb jij?

digitale handtekening

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

12 thoughts on “Mijn Treacle moon producten!

  1. Ik ken deze producten zelfs niet, maar ik ben ook niet zo voor al die te geurige dingen. Geef mij maar liever iets zacht van geur. Al dat fruit, dat moet op mijn bord, niet op mijn huid.

  2. Ik heb ze al een paar keer zien staan bij de dm! Alleen heb nog niks meegenomen omdat ik nog zoveel heb, ze lijken me zo lekker!

  3. Ik heb zelf enkel de lotion en douchegel van de Cinnamon Nights, maar die apple pie en honeycomb secret heb ik al wel eens geroken en die lijken me ook heerlijk! 🙂

  4. Lijken mij heerlijke producten! Ik heb nog geen product van Treacle Moon, maar zou er wel graag één uitproberen! Xx

  5. Lijken me echt geweldige producten 🙂 In Belgie zag ik ze bij de Albert Hejin, ik heb spijt dat ik er op zijn minst niet eentje heb meegenomen .. Liefs! x

Comments are closed.