Mijn travel plannen voor 2021!

lugano 6 plus van Obelink

Ook al wordt ook 2021 een heel onzeker jaar, toch wil ik mijn travel plannen voor 2021 opschrijven. Misschien kan ik mijn plannen ook wel mijn wensen voor dit nieuwe jaar noemen, want of het ook daadwerkelijk kan dat is ook nog maar de vraag!
In 2020 maakte ik hele mooie plannen voor dat jaar wat reizen betreft. We boekte al gelijk begin januari onze vakanties en wisten toen nog niet wat ons allemaal te wachten stond. Niet alleen wat betreft wat er in de wereld gaande is, ook mijn eigen gezondheid maakte een aantal onverwachte wendingen. Daarom ben ik ook iets voorzichtiger geworden met het maken van plannen voor de langere termijn.

Is het wel verstandig om te boeken?

Nogmaals dit zijn misschien alleen maar wensen, want op dit moment gaan we niks plannen. Alleen de periodes dat we vakantie ‘willen’ zullen hetzelfde zijn als afgelopen jaar. Dat betekend eind mei of begin juni een weekje, een weekje in juli en 2 weken in september of begin oktober. Die zijn in principe hetzelfde als vorig jaar (en dat jaar ervoor!).
boomkronenpad

Maar dit jaar dus geen boekingen in januari. Ondanks dat het heel aantrekkelijk klinkt. De vakantie in mei van vorige jaar kon ook niet doorgaan waardoor ik nog een bedrag heb open staan bij Rent-A-Tent omdat die vakantie vorig jaar al betaald was. Het liefste zou ik dus een vakantie via hun boeken voor dit jaar maar dat is echt afhankelijk wat de komende tijd wel of niet gaan gebeuren. Mocht er niet echt verandering aan zitten te komen, dan kan ik na April mijn geld terug krijgen en dit hopelijk alsnog later dit jaar gebruiken voor een vakantie. Daarnaast hoop ik in februari ook meer duidelijkheid te krijgen over mijn darmen (of de medicijnen helpen en of de dubbel j katheter eruit kan). Dus ook dat blijft voor nu nog even onzeker.

Maar waar zou ik dit jaar op vakantie willen?

Waar ik dit jaar op vakantie wil!

Ja ja, want wensen heb ik zeker! Dit jaar slaan we Frankrijk even over, hoe graag ik ook naar Normandië terug wil (de zee en het strand roept mij!). Als we dit jaar op vakantie gaan dan wordt het Duitsland of Nederland. En wat Duitsland betreft heb ik daar zeker een 2 tal ideeën over.

Namelijk de Rugen, ligt bovenin Duitsland en is echt een prachtig gebied met krijtrotsen en strand! Hier zou ik graag met de tent naar toe gaan en vooral veel wandelingen op het strand maken. Het tweede gebied waar ik heel graag naar toe zou willen is de regio Idar Oberstein vanwege zijn edelstenen. Hoe gaaf is het namelijk om je eigen edelstenen te vinden, uit te hakken en daarna te kunnen tentoonstellen (of zelfs misschien wel aanbieden in de webshop!). Daarnaast wil ik heel graag met onze tunneltent op vakantie. Hoe fijn is die vrijheid!

Wat betreft een vakantieplek in Nederland wil ik heel graag eens naar Texel of nog een keer terug naar Terschelling. Ook prima te doen met de tent en dan heerlijk wandelingen maken over het strand of de duinen.

Maar of dat er dit jaar in zit, we gaan het zien!

Heb jij al een vakantie geboekt voor dit jaar?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn travel plannen voor 2021!

  1. Dat klinkt heel goed.
    Hoop dat het allemaal zal lukken want het is jullie van harte gegunt…..
    Hoe gaat het nu met jou?
    Ben zo benieuwd….

    Een mooie dag…..

Comments are closed.