Mijn top 5 Netflix series

Netflix is momenteel mijn beste vriendin en ik heb al menig serie versleten. Daarom vond ik het wel eens tijd worden voor een artikel over mijn top 5 netflix series. Benieuwd wat ik jou aanraad, en welke series mijn favoriet zijn? Lees dan zeker even verder.

Ik heb nu al meer dan 1,5jaar een Netflix abonement en ik kan echt niet meer zonder. Voor het slapen kijk ik vaak nog een aflevering van een serie die ik op dat moment volg. Maar ook op dagen dat het regent en ik weinig kan doen staat Netflix aan mijn zijde. Met een mooi groot en gevarieerd aanbod is er voor ieder wat wils.

Top 5 Netflix series

1. Pretty Little liars
Wat absoluut mijn nummer 1 is, is de serie Pretty Little liars. Deze serie die momenteel 7 seizoenen telt is spannend en een echte meiden serie. De serie gaat over A die het leven van de meiden tot een ware hel probeert te maken.

2. Call the midwife 
Deze serie heeft absoluut een 2e plaats verdient in dit lijstje. Call the midwife gaat zoals de titel al zegt over voedvrouwen. In Engeland speelt deze serie zich af, en het weerspiegeld hoe voedvrouwen zich in de loop van de jaren hebben ontwikkeld. Zeker leuk om deze serie eens gezien te hebben!

3. Gossip girl
Deze meiden serie volg ik nog niet heel erg lang. Maar is zeker een nieuwe leuke serie om te volgen. Het gaat over een anonieme blogger die een groep leerlingen van een priveschool volgt. Er gebeuren van allerlei dingen die de blogger op de centimeter volgt.

4. Orange is the new black
Ik moet eerlijk zijn dat ik in eerste instantie niets snapte van de serie. Pas na een aflevering of 6 kwam er een lijn in, en heb ik ondertussen alle afleveringen gezien. De serie gaat over het leven in de vrouwen gevangenis.

5. Nashville
Dan een serie die ik dag en nacht keek, en waarmee ik niet kon stoppen. Deze serie die de country legende Rayna James volgt is echt een prachtige serie. Ik heb met groot plezier alle afleveringen gekeken.

En dat waren alweer alle 5 de series. Vind je dit nou een leuk artikel en wil je ook graag nog een artikel over films? Laat het dan weten in de reacties.

Welke serie volg jij graag op Netflix?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Mijn top 5 Netflix series

    1. Jaa! Nieuwe seizoen (7) van pll aan het kijken, echt een heel leuk seizoen. Weer lekker spannend. Ben echt benieuwd wie A.D is, hihi.

Comments are closed.