Mijn plannen voor mijn vakantieweek!

Ik kan mij bijna niet voorstellen dat ik binnenkort echt even een weekje vrij heb en op vakantie ga. Althans, het is wel de bedoeling dat ik een week lang niets ga doen voor mijn bedrijf maar echt even ga genieten! Wel heb ik een aantal plannen wat ik wil gaan doen tijdens mijn vrije week en dat vertel ik je graag.

Mijn leven staat echt een beetje in het teken van werken, werken en nog meer werken. Alles met een goed doel natuurlijk, want het opbouwen van je eigen bedrijf doe je natuurlijk wel ergens voor. Maar ik maak ook erg lange dagen en heb geen tot bijna geen vrij! Des te spannender om echt even een weekje vrij te plannen en op vakantie te gaan.

Mijn vakantieweek

Omdat ik tijdens mijn vakantie even niet bezig wil zijn met werken, maar alleen met leuke ontspannende dingen. Even een kleine disclaimer, ik ben ontzettend blij met mijn werk en ik vind het heel erg leuk om te doen. Maar af en toe is het ook goed om even afstand te nemen zodat je weer met een frisse blik er naar kunt kijken.

Als ik een vakantie plan, dan begint het al bij het zoeken van een plek waar we naar toe gaan. Zodra die plek geboekt is kan het speuren naar bezienswaardigheden beginnen. Zelf vind ik deze dingen het allerleukste om te doen. Ik maak er een sport van om zo goedkoop mogelijk om vakantie te gaan, dus wij gaan voor minder dan 200euro een weekje weg in Nederland. Dit keer kozen we voor een Safaritent in Limburg, dus wij huren een accommodatie. Maar daar later meer over (ik ga daar een aparte blog van schrijven).

Maar wat is er allemaal te doen in de omgeving en wat wil ik allemaal gaan doen en zien? Ik maakte een lijstje!

Mijn plannen


Een aantal dingen die ik tijdens mijn vakantie wil gaan doen is als volgt:

 1. Oorlogsmuseum Overloon
  In de buurt van waar wij naar toe gaan is Oorlogsmuseum Overloon. Deze staat al heel lang op mijn lijstje om te bezoeken en aangezien we nu toch heel dicht in de buurt zitten, wil ik er echt langs.

 2. De maasduinen
  Een natuurgebied waar verschillende wandelroutes zijn en waar ik zeker even een rondje wil lopen

 3. Arcen
  Onder andere de kasteeltuinen

 4. Dagje Dortmund
  Niet om te shoppen, maar wel om naar de begraafplaatsen te gaan. Aangezien er een familielid op de begraafplaats moet liggen wil ik hier heel graag naar op zoek. Want als we dat kunnen vinden (het gaat om een graf uit de Tweede Wereldoorlog) kunnen we misschien weer een stuk verder in de stamboom

Verder heb ik vooral heel veel relaxen op de planning. Zonnen, wandelingen en gewoon echt even niets doen. Lijkt me heerlijk!
Er komen natuurlijk na mijn vakantie allemaal blogs online met alles wat ik heb gedaan, informatie over de camping etc. Ik kijk er enorm naar uit!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.