Mijn ochtendroutine

Ik wilde al een tijdje schrijven over mijn ochtendroutine. En vandaag ga ik dat doen. Mijn ochtendroutine is vrijwel altijd hetzelfde, en daarom kon ik het ook makkelijk vastleggen! Benieuwd hoe mijn ochtend verloopt, kijk dan naar mijn routine.
_DSC4292
ochtendroutine
Mijn ochtend ziet er bijna altijd hetzelfde uit. Ik sta tussen 6:30 en 8:30uur uit bed, ja dit verschilt nog wel heel erg want ik heb de laatste tijd vaak een slechte nacht en dan ga ik er extra vroeg uit. Want als ik op bed blijf liggen krijg ik dan nachtmerries als ik weer in slaap val, heel raar maar dat is nu al zo’n maand zo.

Als ik dus op sta ga ik eerst naar beneden en drink ik vaak een kop koffie en eet ik een broodje.
ochtendroutine
Mijn koffie drink ik met melk en 2 schepjes suiker, maar steeds vaker probeer ik het met 1 schepje te drinken. Maar dat ligt echt aan wie de koffie zet.

ochtendroutine
Meestal blijf ik eerst een half uurtje beneden en ga daarna terug naar boven om me aan te kleden en mijn bril te verruilen voor mijn lenzen. Ik gebruik nu al een aantal jaar de lenzen van de kruidvat net zoals de lenzenvloeistof. Scheelt me toch behoorlijk veel geld omdat de zorgverzekering maar eens per 3 jaar een kleine vergoeding geeft.

ochtendroutine
Daarna ga ik mijn make-up aanbrengen en daarvoor gebruik ik deze producten dagelijks.
– Kruidvat dagcreme hydro
– Essence my skin cooling eye roll-on
– Balea melone lipbalsem
– Essence oogpotlood
– Max&more volume mascara

En dan was dat mijn ochtend routine, er zal binnenkort ook een avond routine volgen. En als jullie het leuk vinden dan ben ik ook van plan om meerdere soorten routines te maken. Denk aan een haar routine bijvoorbeeld. Wat is jullie ochtendroutine?
handtekening carolien

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

8 thoughts on “Mijn ochtendroutine

    1. Dankjewel, heb hem nu al een aantal jaren. Helaas past er met geen mogelijkheid een 2persoonsbed in dus tja dan maar deze houden 🙂

  1. Leuk om te lezen. Ik kwam je blog tegen op Vanessa Blogt en ga je zeker volgen. Ik snap wel wat je bedoelt dat het ervanaf hangt wie de koffe zet hoeveel suiker je neemt. Ik drink mijn koffie tegenwoordig zwart maar vroeger dronk ik het ook met melk en suiker.

    1. Wat leuk! Ja het verschilt echt heel erg, bij mijn opa moet ik gewoon echt melk en 2 schepje suiker, want die koffie is zo sterk. Thuis drink ik steeds vaker een schepje melk en 1 schepje suiker, al probeer ik het steeds vaker zonder suiker te drinken. Laatst was ik bij iemand en die hadden geen melk meer in huis, en toen dronk ik de koffie ook alleen zwart, en zonder suiker! 🙂

Comments are closed.