Mijn nieuwe webshop is live!

natural blooming

Yes! Eindelijk is het zover, na heel veel werk achter de schermen kan ik jullie eindelijk meedelen dat mijn nieuwe webshop live is! Eerder kon je via mijn blog (waar je nu op loopt) de edelstenen kopen, maar vanaf nu kun je naar de nieuwe webshop. Graag vertel ik je er meer over!

Eindelijk kan ik het delen, ik ben namelijk bijna 2 weken heel druk geweest om de hele website uit de grond te stampen en eindelijk kan ik het resultaat delen. Toen ik in augustus 2020 begon met de webshop besloot ik om het eerst via mijn blog LiefsCarolien op te zetten. Maar in januari begon het al te kriebelen. Een eigen website voor de webshop.

De nieuwe webshop!

Toen ik in februari toch de knoop door hakte kwam ik een hele fijne aanbieding tegen bij MijnDomein. En toen besloot ik om het gelijk te doen en niet te wachten, dus is NaturalBlooming geboren. Een hele eigen website zodat mijn blog en mijn webshop gescheiden kunnen blijven. Het zal altijd onderdeel blijven van, maar dan wel op een aparte site! Zo kan ik de lay-out nog beter afstemmen op mijn blog maar ook voor de webshop.
natural blooming

Met trots deel ik dan ook mijn nieuwe webshop www.naturalblooming.nl

Verder is alles zoals je al gewend was van mijn webshop, echter alleen de look is veranderd (met een andere webadres). Verder probeer ik mijn website te perfectioneren door extra categorieën en opties toe te voegen. Zo kun je nu nog makkelijk zoeken naar de edelsteen die jij graag wilt.

Even wat achtergrond informatie


De komende tijd zal ik dan ook op de nieuwe site artikelen gaan delen over de edelstenen. Die zullen vanaf nu niet meer op mijn blog verschijnen, tenzij ik iets heel graag hier wil delen. Daarnaast probeer ik de link van de webshop op mijn blog door te linken naar de nieuwe site. Hopelijk is het gelukt zodra dit artikel online komt, maar dat is in ieder geval iets waar ik nog erg druk mee ben, want het lukt gewoon niet.

Verder heb ik gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-. Dit was al zo, maar komt nu nog duidelijker naar voren. Ik zie namelijk heel veel bestellingen van net geen 50 euro, wat eigenlijk zonde is voor jou want met een paar euro mee wordt het gratis verzonden. Ook wil ik binnenkort een soort open bestelling mogelijkheid gaan aanbieden. Je kunt dan alvast items bestellen en reserveren (en betalen), maar later laten verzenden om te besparen op verzendkosten!

Heb jij al een kijkje genomen op mijn nieuwe site?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Mijn nieuwe webshop is live!

Comments are closed.