Mijn nieuwe visitekaartjes voor de webshop!

nieuwe visitekaartjes

Mijn webshop bestaat al sinds begin augustus en daarom was het hoogtijd om ook eens visitekaartjes te maken/bestellen. Al die tijd deed ik er een visitekaartje van mijn blog bij, maar nu is het tijd voor nieuwe visitekaartje (want die van mijn blog zijn ook bijna op, oeps!). Hoe ik deze maakte en waar ik ze bestelde, dat ga ik je natuurlijk allemaal vertellen.

De kaartjes van mijn blog kreeg ik een paar jaar geleden (lees; 4 jaar!!) van mijn ouders voor mijn verjaardag cadeau. Maar omdat ik daar op dit moment nog maar 26 kaartjes van over heb, vond ik het tijd om voor de webshop aparte kaartjes te maken. Iets wat natuurlijk voor veel beter bij de webshop past en ik bij elke bestelling kan toevoegen.

Hoe ik mijn nieuwe visitekaartjes maakte?

Ik ben groot fan van Canva, want daar heb ik zoals vele andere dingen ook deze nieuwe visitekaartjes gemaakt. Daar ben ik wel even mee bezig geweest want ik wist totaal niet wat ik wilde, enkel dat ik ‘bedankt voor je bestelling’ op het kaartje wilde hebben. Tja en ga dan maar eens van helemaal 0 naar een volledig kaartje. Het kaartje moest niet te schreeuwerig zijn maar wel iets met edelstenen krijgen. Dat is naar mijn mening erg goed gelukt want het kaartje is vrij minimalistisch maar wel duidelijk met een kleine touch van mijn blog én mijn webshop.

Voorkant
– Bedankt voor je bestelling!
– URL van mijn webshop
nieuwe visitekaartjes

Achterkant
– Mijn naam
– Functie/blogger
– Emailadres
– URL van mijn blog

Waar ik mijn kaartjes heb laten maken?


Voordat ik hierover begin, dit artikel is NIET gesponsord op welke manier dan ook. Mijn zoektocht naar het laten maken van mijn kaartjes begon uiteraard op google. Eerst wilde ik namelijk weer bij vistaprint mijn kaartjes laten maken, want daar komen die van mijn blog ook vandaan. Maar voor 250 kaartjes zou ik dan rond de €25,- kwijt zijn. Via google kwam ik een hele fijne actie tegen, namelijk 500 kaartjes voor €5,99. Deze actie komt van Drukwerkdeal en dit is natuurlijk echt een koopje! Ik verwachte niet veel van de kaartjes vanwege de prijs, maar toen ze eindelijk binnen kwamen (ik bestelde vrijdag en ontving het maandag) was ik onwijs blij. Niet alleen zijn de kaartjes heel mooi gedrukt en precies wat ik wilde, ook kreeg ik meer dan die 500 kaartjes. Namelijk 522 om precies te zijn. Nu hoor ik je denken, heb jij ze geteld? Haha ja ik heb ze geteld, maar niet om te checken of het er wel 500 zouden zijn, maar omdat ik mijn kaartjes altijd per 10 bundel en weg leg. Vandaar dat ik weet dat het er 522 stuks zijn. Dus én je bent sowieso al goedkoper uit dan bij andere webshops, én je krijgt ook nog eens ruim voldoende om eventuele foutdrukkingen te compenseren. Dit vind ik oprecht echt heel netjes! Want voor €7,25 (dit bedrag is inclusief de verzendkosten en alle afwerkkosten waar je iets extra’s voor betaald), kreeg ik 522 nieuwe visitekaartjes die naar mijn mening echt heel mooi geworden zijn.

Heb jij ook visitekaartjes?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.