Mijn netflix favorieten | Films en series #9

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Bloed, zweet en tranen
Deze biopic toont het leven van de populaire zanger André Hazes: zijn jeugd, zijn groeiende bekendheid en zijn strijd met alcoholisme. Je wordt helemaal meegesleurd in het verhaal die ik persoonlijk heel boeiend vond om te zien. Hoe was het leven van Andre Hazes, een kijkje achter de schermen van deze bekendheid die op jonge leeftijd stierf.

2. Hoe duur was de suiker
In het 18de Eeuwse Suriname groeit de dochter van een Hollandse plantage-eigenaar op naast haar halfzus van gemengd bloed die ook haar slavin is. Het is een Nederlandse film die over de slavernij gaat. Een hele heftige periode in de geschiedenis, wie betaald de prijs?

Netflix favorieten – Series


1. The keepers
Deze docuserie onderzoekt de decennia-oude moord op zuster Catherine Cesnik en de vermoedelijke link met een priester die van misbruik wordt beschuldigd. Ik ben sinds een tijdje helemaal verslaafd aan docuseries op Netflix en heb er al vele gezien. The keepers is zo’n docu die je gewoon af wilt kijken om te weten hoe het af loopt. Een heel heftig verhaal die waargebeurd is, af en toe met een brok in mijn keel hierna gekeken.

2. Ares
Als haar vriend een bizar ongeluk krijgt, beseft Rosa dat hun nieuwe, geheime studentenvereniging is gesteld op demonische geheimen uit de Nederlandse geschiedenis. Een hele aparte serie vond ik zelf, hij is erg ‘donker’ opgenomen waardoor sommige beelden niet te zien zijn. Het is niet mijn type serie kan ik na het kijken hiervan wel zeggen. Het hele Ares gebeuren is nogal mysterieus en tegelijkertijd niet heel interessant om naar te kijken, maar dat is mijn persoonlijke mening.

Welke Netflix serie of film heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Mijn netflix favorieten | Films en series #9

  1. Fijn dat jij hier weer jou favoriete series share die jij graag op die speciale zender kijkt….

    Geniet van een mooie dag ‍♀️

  2. ‘Hoe duur was de suiker’ keek ik een paar jaar geleden. Heel bijzonder en heftig verhaal. Ik vind het goed dat zulke verhalen verteld worden.

  3. Ik heb pas geleden Sweet Magnolia’s afgekeken en Dead 2 Me. Die vond ik allebei erg leuk. Maar helaas staat daar nog maar 1 seizoen op. Nu weet ik even niet zo goed wat ik wil kijken. Misschien eens kijken of Ares wat is voor mij 🙂

Comments are closed.