Mijn netflix favorieten | Films en series #8

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Extremis
Leven en dood, de hartverscheurende emoties daaromheen zie je terug in deze korte docu. Dokters, patiënten en families op de intensive care moeten vreselijke keuzes maken.

2. Remember me
Jaren na de zelfmoord van zijn broer weet Tyler nog steeds niet waar hij met zijn verdriet en woede heen moet. De band met zijn vader is gespannen en hij twijfelt aan alles. Als hij bij een straatruzie hardhandig wordt aangepakt door een politieagent, besluit hij wraak te nemen door de dochter Ally te verleiden. Maar dat loopt uit tot echte liefde, maar wat voor verleden sleept Ally met zich mee?

Netflix favorieten – Series


1. Charité at war
Het personeel van het Charité ziekenhuis in Berlijn worstelt in 1943 door de Tweede Wereldoorlog. Door onder andere het beleid van de nazi’s hebben ze het zwaar. Is het ziekenhuis wel in staat om patiënten te helpen

2. The bletchly circle
Vier gewone vrouwen met een super bijzonder talent om codes te breken en een geniale scherpzinnigheid vormen het middelpunt in dit moordmysterie. Maar omdat ze vrouwen zijn worden ze niet serieus genomen. En dat terwijl ze een aantal jaren eerder nog een belangrijke rol speelde in de Tweede Wereldoorlog.

Welke Netflix serie of film heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn netflix favorieten | Films en series #8

  1. Ik ken al deze titels nog niet. Ik zet ‘remember me’ even op mijn lijstje. Die klinkt wel leuk

Comments are closed.