Mijn Netflix favorieten | Films en series #7

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Sneek week
De vriendengroep van 3 meiden en 3 jongen willen maar één ding, los gaan tijdens Sneekweek. Aangekomen in hun vila kan het feest beginnen maar als Merel nachtmerries krijgt verandert de sfeer. Hun feestvakantie veranderd al gauw in een gruwelijke nachtmerrie.

2. Patch adams
Na de opname in een psychiatrisch ziekenhuis besluit een man om dokter te worden. Hij heeft de stelling dat humor de kwaliteit van leven verbetert, maar lukt hem dat ook?

Netflix favorieten – Series

1. The A list
Deze thriller serie is gebaseerd op het personage Mia. Aangekomen op een eiland waar zomerkamp wordt gehouden blijkt dit alles behalve een leuk eiland te zijn. Zal dit goed aflopen?

2. Northern Rescue
Deze drama serie heb ik in 1 ruk uitgekeken! Na de dood (een tragisch verlies) van hun moeder en vrouw staat het gezin West voor een aantal hele moeilijke keuzes. Zo verhuizen ze van Boston naar het kleine kustplaatsje waar John opgroeide. Zal iedereen dit wel leuk vinden?

Welke Netflix serie of film heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn Netflix favorieten | Films en series #7

Comments are closed.