Mijn Netflix favorieten | Films en series #6

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Snow while & the huntsman
Een nieuwe kijk op het verhaal van Sneeuwwitje, waarin het meisje het op neemt tegen de boze koningin met vaardigheden die ze heeft geleerd van een jager die haar eigenlijk moest doden. Hoe zou dit aflopen?

2. Hugo
Een 12 jarig jongetje neemt intrek achter de muren van een treinstation in Parijs waar hij een meisje ontmoet die een hoofdrol in zijn leven gaat spelen. Een echte kinderfilm die inmiddels de meeste al wel zullen kennen. De film werd in 2011 gemaakt en duurt iets meer dan 2 uur.

Netflix favorieten – Series


1. Lost in space
Onderweg naar een kolonie in de ruimte moeten de Robinsons door een onverwachte wending landen op een onbekende planeet, waar ze een vreselijke nacht moeten overleven. In de inmiddels 2 online staande seizoenen wordt je mee genomen op een avontuur in de ruimte wat echt heel spannend is. Ik heb met heel veel plezier deze afleveringen gekeken en hoop snel op een nieuw seizoen, want seizoen 2 loopt heel apart af!

2. Hjem til Jul
Nadat Johanne haar nieuwsgierige familie heeft verteld een vriend te hebben moet ze in een paar dagen op zoek naar iemand die met haar kerst wil vieren. Er gaat natuurlijk van alles mis, maar uiteindelijk zit een heel goed gevulde kerst tafel vol met mensen van elkaar te genieten. Zal ze de liefde vinden of weet ze misschien iets anders te waarderen in het leven?

Welke Netflix serie of film heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Mijn Netflix favorieten | Films en series #6

  1. Ik kende films/series nog niet. Wil wel een keer ‘snow white and the huntsman’ zien. Ik ben zelf momenteel Sex education en Sabrina aan het kijken. Ook beide leuke series.

Comments are closed.