Mijn netflix favorieten | Films en series #56

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!


Sinds januari 2023 heb ik mijn Netflix abonnement na 8 jaar stop gezet, maar in juni besloot ik alweer om mijn abonnement een maand aan te zetten. Om hem vervolgens na die maand weer stop te zetten. Ik merkte dat ik steeds minder gebruik maakte van netflix en meer neigde naar andere streamingsdiensten. Maar ik heb nog wel een heleboel films en series die ik met je wil bespreken.

Netflix favorieten – Films & Series

1. Sherlock (Serie)
In deze bewerkte versie van Arthur Conan Doyle’s geliefde mysteryverhalen struint de excentrieke speurneus de straten van Londen af op zoek naar aanwijzingen.

2. All the light we cannot see (Film)
In de laatste dagen van de WO II kruisen de wegen van een blind Frans meisje en een Duitse soldaat elkaar. Gebaseerd op de Pulitzer Prize-winnende bestseller van Anthony Doerr.

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.