Mijn netflix favorieten | Films en series #54

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Sinds januari 2023 heb ik mijn Netflix abonnement na 8 jaar stop gezet, maar in juni besloot ik alweer om mijn abonnement een maand aan te zetten. Om hem vervolgens na die maand weer stop te zetten. Ik merkte dat ik steeds minder gebruik maakte van netflix en meer neigde naar andere streamingsdiensten. Maar ik heb nog wel een heleboel films en series die ik met je wil bespreken.

Netflix favorieten – Films & Series

1. Transatlantic
In deze miniserie gaat het over het waargebeurde heroische werk van het Emergency Rescue Committee in de Tweede Wereldoorlog. Zeker een aanrader als je van oorlogsverhalen houd.

2. Eldorado: Everything the Nazis hate
Deze bijna 1.5uur durende film gaat over de jaren 20 en 30 in Berlijn. Het was een ongekende toevluchtsoord voor homoseksuele en transgender mensen.

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.