Mijn netflix favorieten | Films en series #53

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Sinds januari 2023 heb ik mijn Netflix abonnement na 8 jaar stop gezet, maar in juni besloot ik alweer om mijn abonnement een maand aan te zetten. Om hem vervolgens na die maand weer stop te zetten. Ik merkte dat ik steeds minder gebruik maakte van netflix en meer neigde naar andere streamingsdiensten. Maar ik heb nog wel een heleboel films en series die ik met je wil bespreken.

Netflix favorieten – Films & Series

1. Unknown: The lost pyramid
In deze 1.5uur durende documentaire wordt er ontzettend veel verteld over de meer dan 4000 jaar oude Egyptische geschiedenis. Hoe Egyptische archeologen tombes en voorwerpen vinden die een verhaal vertellen, super interessant!

2. Papadag
Wil je echt even flink lachen, dan moet je sowieso deze serie Papadag aanzetten. Het gaat over een groep mannen die vader zijn of willen worden en bij elkaar komen in het park. Dit is een Nederlandse serie met ook zeker genoeg Nederlandse humor tussendoor.

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.