Mijn netflix favorieten| Films en series #52

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Sinds januari 2023 heb ik mijn Netflix abonnement na 8 jaar stop gezet, maar in juni besloot ik alweer om mijn abonnement een maand aan te zetten. Ik merkte dat ik steeds minder gebruik maakte van netflix en meer neigde naar andere streamingsdiensten. Maar ik heb nog wel een heleboel films en series die ik met je wil bespreken.

Netflix favorieten – Films & Series

1. The Mole
In deze serie van 10 afleveringen gaan 12 spelers uitdagingen aan om erachter te komen wie de missies saboteert. Wie is de mol in een Engelse versie!

2. Totenfrau
In een Idyllische plaatsje in de Alpen wordt Blums leven verstoord. Ze gaat op zoek naar de moordenaar van haar man en ontdekt daarbij gruwelijke geheimen. Deze serie bevat 6 afleveringen en is een aanrader als je van true crime houd.

3. Whitney Houston: I wanna dance with somebody
In een docu van bijna 2,5uur wordt een compleet beeld van het leven van Whitney Houston gegeven. Hoe ze opklom als koormeisje tot de grootste superster. Ik vond het echt een hele mooie docu en heb genoten van de liedjes die tussendoor afgespeeld werden.


Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.