Mijn netflix favorieten | Films en series #50

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Sinds januari 2023 heb ik mijn Netflix abonnement na 8 jaar stop gezet. Ik merkte dat ik steeds minder gebruik maakte van netflix en meer neigde naar andere streamingsdiensten. Maar ik heb nog wel een heleboel films en series die ik met je wil bespreken (die ik allemaal heb gekeken voordat ik mijn abonnement stop zette.

Netflix favorieten – Films & Series

1. Don’t pick up the phone
Deze 3 delige serie gaat over de in 2004 ontdekte misdadige nepoproepen na afschuwelijke incidenten in fastfoodketens. Dit speelde af in Massachusetts en Kentucky en was een schokkend patroon!

2. The volcano: Rescue from Whakaari
Deze 1,5uur durende film gaat over 9 december 2019. De dag dat de Whakaari vulkaan in Nieuw Zeeland uitbarstte. Het had een doodgewone excursie naar het eiland moeten worden, maar voor heel veel mensen werd dit een nachtmerrie!

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.