Mijn Netflix favorieten | Films en series #5

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Het diner
In dit onconventionele mysterie draait alles om 2 ouderparen. Ze bespreken de misdaden van hun tienerzonen waardoor het leven van beide stellen kan worden geruïneerd. Zal het voor beiden goed aflopen of neemt het een hele andere wending?

2. Jackie
Tweeling Sofie en Daan zijn opgevoed door 2 vaders. Als ze een telefoontje over hun, tot dan onbekende, biologische moeder krijgen storen ze zich in een avontuur. Hoe zou dit aflopen?

Netflix favorieten – Series


1. YOU
Een gevaarlijk charmante, geobsedeerde jongeman neemt extreme maatregelen om een meisje voor zich te winnen. Met inmiddels 2 seizoenen wordt je helemaal mee genomen in de zieke gedachten van een stalker, maar echt dit is echt een heerlijke bingewatch waardige serie! (Seizoen 3 is al aangekondigd!)

2. Virgin River
Deze onlangs toegevoegde netflix serie gaat over een verpleegster (Mel) die verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië. Op zoek naar een nieuw leven, schikt ze van haar ontvangst en gaat ze een heel avontuur aan. Hoe loopt dit af en waarom neemt ze eigenlijk deze drastische beslissing? Een heerlijk serie die ik in 2 dagen uit keek.

Welke Netflix serie of film heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn Netflix favorieten | Films en series #5

  1. Fijn dat jij hier jou favoriete series shared met al je volgers en lezers van je blog
    Ik ga eens kijken dat ik dit kanaal ook neem…

    Een fijne dag ‍♀️

Comments are closed.