Mijn netflix favorieten | Films en series #49

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Sinds januari 2023 heb ik mijn Netflix abonnement na 8 jaar stop gezet. Ik merkte dat ik steeds minder gebruik maakte van netflix en meer neigde naar andere streamingsdiensten. Maar ik heb nog wel een heleboel films en series die ik met je wil bespreken (die ik allemaal heb gekeken voordat ik mijn abonnement stop zette.

Netflix favorieten – Films

1. Das tagebuch der Anne Frank
Deze eerste Duitse verfilming van het Dagboek van Anne Frank komt uit 2016. Persoonlijk vond ik het een beetje onbeschoft om hier een Duitse verfilming van te maken. Maar dat is echt puur mijn mening hé, ondanks dat wordt het verhaal wel verteld.

2. Downton Abbey
De film over Downton Abby is echt de moeite waard als je de serie al hebt gezien. Zo jammer dat er geen vervolg meer komt, daarom nog even extra genieten van deze film. Voor wie deze serie en film niet kent, het verhaal gaat over de familie Crawley en hun personeel.

3. Resurrecting a Legend
Deze film of eigenlijk een documentaire gaat over de restauratie van het parachutisten vliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog. Ik vond het een hele interessant docu die het verhaal verteld van een vliegtuig die heel belangrijk is geweest in de oorlog. Mocht je het interessant vinden, dan raad ik je deze echt aan!

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.