Mijn Netflix favorieten | Films en series #48

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Im westen nichts neues
Deze 2,5uur durende film gaat over de eerste wereldoorlog. De 17 jarige Paul gaat naar het westfront maar daar blijkt het toch vies tegen te vallen. Zijn enthousiasme maakt plaats voor de harde realiteit en angst.

2. Capturing the killer nurse
Deze film verteld het verhaal over de productiefste seriemoordenaar in de geschiedenis. Hoe hij bijna weg kwam met moord, hij vermoorden zeker 40 mensen in het ziekenhuis! Echt bizar hoe hij 16 jaar heeft kunnen werken met kwetsbare mensen en hun leven afnam.

Netflix favorieten – Series


1. Wednesday
Deze serie was/is een behoorlijke hype, maar zelf vond ik hem echt heel erg tegenvallen. Wednesday Addams gaat naar een nieuwe school genaamd Nimmermeer Academie waar de hele serie zich afspeelt.

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.