Mijn Netflix favorieten | Films en series #47

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Walking the Titanic
In deze bijna een uur durende film wordt er een nieuwe kijk gegeven op de beruchte tragedie op 14 mensen uit een Iers dorp. Deze mensen gingen aan boord van Titanic om een nieuw leven op te bouwen in Amerika, maar dat liep helemaal anders.

2. Enola Holmes 2
Als je de eerste film over Enola Holmes dan moet je ook zeker de 2e gaan kijken. Enola Holmes zoekt een vermist meisje en dat loopt natuurlijk helemaal uit de hand. Hoe zou dat aflopen?

Netflix favorieten – Series


1. Norte-Dame, la part du fue
In deze mini serie gaat het om de drama die in 2019 gebeurde met de Norte-Dame. Gebaseerd op de werkelijke verhalen van de brandweerlieden die de vuur probeerde te bestrijden.

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.