Mijn Netflix Favorieten | Films en series #46

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. The dead don’t die
Deze film van nog geen 2 uur gaat over bovennatuurlijke gebeurtenissen in Centerville. De politie krijgt het moeilijk als de doden ineens weer ‘wakker’ worden.

Netflix favorieten – Series


1. Wielka Woda
Als in 1997 een aantal wetenschappers en de plaatselijke overheid van Wroclaw beslissingen moeten nemen, gaat het helemaal mis. De stad overstroomd en vernielt alles. Het zijn 6 afleveringen die je al snel hebt uitgekeken.

2. 28 days Haunted
Eén van mijn favoriete soorten films en series zijn degene die gaan over paranormale activiteiten. Vind dat heel erg interessant en deze serie van 6 afleveringen gaat over 3 teams die naar spookachtige locaties gaan. Daar gaan ze door middel van een bepaalde theorie het experiment aan.

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.