Mijn netflix favorieten | Films en series #45

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Persuasion
Deze film gaat over een familie die geen geld meer heeft. Als ineens haar ex weer terug in de stad is, probeert ze te beslissen of ze het verleden achter zich moet laten of niet.

2. Hotel Mumbai
Deze film gaat over de aanslagen in Mumbai in 2008 en hoe de mensen in het hotel dit alles hebben moeten doorstaan. Super heftig!

Netflix favorieten – Series


1. The midnight club
In deze 10delige serie gaat het over een ziekenhuis voor terminale tieners. Hoe zij een club hebben en wat zich er allemaal afspeelt in het ziekenhuis. Ik vond het een hele interessante serie om te kijken en het wordt zelfs nog even spannend aan het einde!

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.