Mijn netflix favorieten | Films en series #44

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Look both ways
In deze film gaat het over Nathalie, we zien haar leven op 2 manieren. Namelijk wat als de situatie anders voordoet, het begint allemaal bij haar zwangerschapstest. Het ene verhaal gaat over dat ze wel zwanger is en wat voor inpact dit heeft op haar leven. Het andere verhaal gaat over dat ze niet zwanger is en wat zich er dan allemaal afspeelt.

2. Jacob the liar
Dit is best een oude film, namelijk uit 1999 en gaat over een Joodse winkelier Jacob in de getto van Warschau. Hoe hij de andere mensen op de been probeert te houden door te zeggen dat hij een radio heeft.

Netflix favorieten – Series

1. Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer
Hier was behoorlijk veel ophef over, want jeetje Jeffrey Dahmer! Wat heeft deze seriemoordenaar op zijn geweten gehad zeg, hoe kon hij deze gruwelijke daden plegen.

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.