Mijn netflix favorieten | Films en series #43

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Girl in the picture
In deze docu het mysterieuze verhaal van een onbekend meisje op een foto. Wie is zij en hoe heeft dit alles zo kunnen gebeuren? Ik wil niet te veel verklappen over deze docu wat zeker de moeite waard is om te kijken als je van detective series en waargebeurde verhalen houdt.

2. L’assassin de ma fille
Ook deze film is een docu over een moord op een meisje. De vader vecht jarenlang om de moordenaar voor het gerecht te krijgen in Frankrijk. Het is echt te bizar voor woorden dat je jaren lang vrij kan rond lopen terwijl je iemand hebt vermoord. Hoe dit afloopt dat moet je zelf in deze korte film bekijken (minder en 1,5uur).

Netflix favorieten – Series


1. Trapped
Deze serie over de misdaad in een klein Ijslands dorp. Als je fan ben van detective verhalen en alles wat daarop lijkt, dan is dit echt een serie voor jou! Met 2 seizoenen ben je er zo doorheen, maar je wilt wel weten hoe het afloopt. Deze serie is met dezelfde acteurs als Entrapped die ik eerder al deelde.

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.