Mijn netflix favorieten | Films en series #42

Netflix serie tips, Netflix film tips

In alweer deel 42 deel ik weer een aantal verschillende films en series met je. Nu ik HBOmax heb merk ik dat ik Netflix een beetje links laat liggen. Maar het is me wel gelukt een aantal nieuwe films en series toe te voegen! Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden/jaren. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. The Prom
Momenteel (2022) is er zelfs een musical in Nederland in de maak over deze film. The Prom gaat over een stel tienermeiden die samen naar de Prom willen maar er wordt van alles aan gedaan dat dit niet lukt. Of deze meiden uiteindelijk toch samen een Prom krijgen..? Leuke, vooral veel gezongen, film!

2. Do Revenge
Deze film met Camila uit Riverdale en Maya uit Stranger Things is echt een toffe film om naar te kijken. In het begin had ik even mijn vraagtekens maar zodra je er even in zit dan is het zeker een leuke film. Hoe deze film af loopt dan zou je best verbazen. Als je van de serie Riverdale houdt, maar niet zo van het zingen, dan is deze film waarschijnlijk echt iets voor jou!

Netflix favorieten – Series

1. Devil in Ohio
In deze spannende thrillerserie wordt de rust bij een gezin verstoord als er een tienermeisje bij hun in huis komt logeren. Want dit meisje is alles behalve een normale tiener. Ik vond dit één van de betere thrillers op Netflix!

2. Entrapped
Ik ben best wel fan van buitenlandse detective series en daar hoort Entrapped ook zeker bij. Deze serie met 6 afleveringen gaat over een mysterieuze misdaad in de Ijslandse hooglanden. Wat is daar gebeurd en wordt deze zaak opgelost?

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.