Mijn Netflix favorieten | Films en series #41

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!
Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Unbroken: Path to redemption
Als een Oplympisch atleet terugkeert naar huis na de Tweede Wereldoorlog heeft hij een trauma. Hij worstelt met de dingen die hem zijn aangedaan, zal hij ooit daarvan af komen?

2. Luizenmoeder de film.
Hier moet je natuurlijk van houden maar ik vond het een hele leuke film! Af en toe flink gelachen om bepaalde grappen maar sommige dingen vond ik ook wel iets te ver gaan. Al met al wel een leuke film voor als je de serie ook hebt gevolgd.

Netflix favorieten – Series


1. The Sandman
Dit zou dus een hele ene serie moeten zijn volgens Netflix maar ik snapte niet zo goed wat er eng aan is. Vond hem eigenlijk heel erg tegen vallen. Daardoor ook een beetje vervelend om uit te kijken want ik kon er niet echt inkomen.

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn Netflix favorieten | Films en series #41

Comments are closed.