Mijn netflix favorieten | Films en series #40

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Girl in the Picture (film)
Deze documentaire vertelt het verhaal of eigenlijk de mysterie van een vrouw die stervend lang de weg wordt gevonden. Wat het misschien wel helemaal bizar maakt is de zoon die ze achterlaat beweert haar man te zijn!

2. L’assassin de ma fille (film)
In dit waargebeurde verhaal vecht een vader jarenlang om de moordenaar van zijn dochter achter de tralies te krijgen. Deze zaak speelt zich af in Frankrijk en Duitsland wat het behoorlijk complex maakt. Maar lukt het ook om de dader achter de tralies te krijgen?

3. Persuasion (film)
Deze film over Anne Elliot heeft 8 jaar geleden de ware liefde laten lopen. Krijg ze een tweede kans of blijft ze voor altijd alleen?

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.