Mijn Netflix favorieten | Films en series #4

Netflix serie tips, Netflix film tips

In vervolg op de Netflix serie tips en Netflix film tips ga ik mijn Netflix favorieten met je delen. Een gemixt artikel met zowel series als films die ik heb gezien (uiteraard op Netflix) en die zeker de moeite waard zijn om eens te bekijken. Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Sint
In de film Sint bindt Frank de strijd aan met een moordlustige Sinterklaas. Deze uit de dood herrezen bisschop geeft het begrip kindervriend een geheel nieuwe invulling. Je krijgt ineens een hele andere kijk op Sinterklaas.

2. The wave
Een Noorse geologe heeft slechts 10 minuten om zoveel mogelijk mensen te redden wanneer een fjordendorp wordt getroffen door een tsunami. In deze super spannende film van ruim 1,5uur wordt het zeker nagels bijten, want mensen dit is spannend!

Netflix favorieten – Series


1. Glitch
Glitch verteld het verhaal van de stad Yoorana waar op een nacht ineens vreemde dingen gebeuren. Een agent krijgt een melding dat er verdwaasde mensen op het kerkhof rondlopen. Samen met een dokter besluiten ze te gaan kijken en de mensen mee te nemen naar het bureau voor verder onderzoek. Hoe deze mensen op het kerkhof terecht zijn gekomen zal je niet gelopen. Deze serie van inmiddels 3 seizoenen is echt een hele fijne serie om te kijken!

2. Outlander
In 1945 gaat Claire Randall samen met haar man Frank op 2e huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Claire is verpleegster geweest in het Britse leger in de Tweede Wereldoorlog en Frank is historicus. Op deze reis wil hij meer onderzoek doen naar zijn voorvader Black Jack (Jonathan Randall). Als Claire op een dag naar de plaatselijke stenen cirkel gaat komt er een merkwaardig geluid op de stenen. Ze maakt een reis door de tijd waarnaar het avontuur gaat beginnen!

Welke Netflix serie of film heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Mijn Netflix favorieten | Films en series #4

  1. Toen Sint uitkwam, was ik nog 15. We mochten helaas niet met de vriendengroep naar die film, want ze waren erg streng in de bioscoop. Later kocht ik de film op DVD, want ik was toch wel erg benieuwd. Ik vind het (sorry, haha) een van de slechtste films die ik ooit heb gezien.
    Van Outlander daarentegen heb ik al drie keer de eerste twee seizoenen gezien. Binnenkort ga ik ze denk ik weer opnieuw kijken, zodat ik de rest van de seizoenen ook kan zien. Ik vergeet altijd snel waar een serie over gaat. Vandaar dat ik niet zomaar verder kan met een serie 😉

Comments are closed.