Mijn netflix favorieten | Films en series #39

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. The survivor
Deze film over een overlevende van Auschwitz die werd gedwongen om te vechten tegen andere gevangenen. Hoe dit ook na de oorlog zijn leven beïnvloedde. Film duurt ruim 2uur, dus je hebt een lange zit!

2. Gladbeck: Das geiseldrama
Wanneer 3 mensen besluiten om een gijzeling te starten, omdat ze niets meer hebben om voor te lezen. Ik vond dit echt super bizar om te zien. Dat ze gewoon met de pers gaan praten en dat de politie niets doet om de mensen die gegijzeld zijn te bevrijden. Heel bizar dat er in die tijd zoveel macht lag bij dit soort gekke mensen!

Netflix favorieten – Series

1. Twee zomers
Een groep hechte vrienden komen weer bijeen voor een vakantie na jaren. Maar wat er in de zomer is gebeurd veranderd deze vakantie in een toch wel heel bizar einde! Vond het in het begin even lastig in te komen, maar na een paar afleveringen zit je er helemaal in en ben je toch wel benieuwd hoe dit afloopt. Echter het einde had ik echt niet verwacht!

2. Keep sweet: Pray and obey
Deze mini serie gaat over de meervoudige huwelijken binnen een sekte. Hoe een ideologie van iemand zo ver kan doorgaan dat er (ik geloof dat het er zoveel waren) honderden mensen in geloven en dit ook volgen.

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.