Mijn netflix favorieten | Films en series #38

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend! En ik heb dit keer alleen films voor jullie want met een aantal series ben ik nog bezig en die wil ik eerst afkijken voordat ik ze ga delen.

Netflix favorieten – Films

1. The curse of Robert the Doll
Je moet een beetje van Horror houden want deze film gaat over Robert de oude bezeten pop. Jenny Otto’s nachtdienst in het museum in East Falls wordt een nacht die ze nooit meer gaat vergeten. Ze komt namelijk oog in oog te staan met de bezeten oude pop Robert.

2. Our Father
Deze nieuwe docu gaat over een arts die zijn eigen zaad gebruikte voor het verwekken van minimaal 94 kinderen! Wat een onwijs smerige man en hoe haalt hij het in zijn hoofd om zoiets te doen! Ik vind het belachelijk en heb echt vol ongeloof hierna zitten kijken!

Netflix favorieten – Series


1. Voices of Liberation
Deze serie van 11 afleveringen neemt je mee met waargebeurde verhalen terug naar de Tweede Wereldoorlog. Overlevenden vertellen hun verhaal, soms zelfs heel gedetailleerd en je wordt echt helemaal meegezogen in het verhaal. Echt een mooie serie die je kunt kijken als je interesse hebt in alles wat te maken heeft met de Tweede Wereldoorlog!

2.The Defeated
Deze serie van 1 seizoen gaat over een Amerikaanse agent die in Berlijn op zijn gaat naar zijn vermiste broer (1946) terwijl hij een onervaren Duitse agent helpt het geweld in de stad te bestrijden.

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.