Mijn netflix favorieten | Films en series #37

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend! En ik heb dit keer alleen films voor jullie want met een aantal series ben ik nog bezig en die wil ik eerst afkijken voordat ik ze ga delen.

Netflix favorieten – Films

1. The mystery of Marilyn Monroe: The unheard tapes
Deze docufilm gaat zoals de titel al zegt over Marilyn Monroe en hoe er wordt getwijfeld aan haar dood. Het is best een lange docu van ruim 1,5uur waarin je verschillende geluidsopnames hoort en waarin scenes worden nagespeeld.

2. Een stukje blauw in de lucht
Deze film/docu gaat over de Sinti en Roma uit de Tweede Wereldoorlog. Hoe zij het hebben overleefd en hun ervaringen in de verschillende kampen. Je hoort heel weinig over deze gemeenschappen, want als je het over de Tweede Wereldoorlog hebt dan gaat het vaak alleen maar over de Joden.

3. Hacksaw Ridge
Deze film gaat over een hospik in de Tweede Wereldoorlog genaamd Desmond Doss. Hij wordt onverwacht een held op het slagveld van Okinawa. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal en ik kreeg er echt de rillingen van. Wat ongelofelijk wat deze man heeft gedaan en hoe vaak hij zijn leven het geriskeerd voor anderen!

4. Senior Year
Deze nieuwe film op Netflix stond al op het lijstje sinds dat ik de trailer voorbij zag komen. Deze wilde ik sowieso zien! Het gaat namelijk over een cheerleader die door een stunt in coma raakt en na 20 jaar ontwaakt. Voor haar lijkt ze nog 17 maar ze is eigenlijk al 37! Toch besluit ze om haar middelmare schooltijd af te maken en haar droom waar te maken. Ik vind het echt een leuke film!

Welke Netflix film heb jij al gezien?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.