Mijn netflix favorieten | Films en series #36

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. The adem project
De tijd reizende gevechtspiloot Adam maakt een noodlanding in 2022 en gaat samen met zijn 12jarige ik op een missie om de toekomst te redden. Je moet wel echt van dit soort films houden, maar als je er eenmaal in zit dan wil je gewoon verder kijken!

2. Meskina
Normaal gesproken klik ik niet zo snel een Nederlandse film aan, maar Meskina vond ik oprecht heel grappig. Deze comedy uit 2022 gaat over een vrouw die nogal met zichzelf in de knoop zit en haar liefdesleven is ook al geen feest.

Netflix favorieten – Series


1. Iventing Anna
Moedige ondernemer of oplichter? Dit verhaal gaat over Anna Delvey en is een miniserie die haar verhaal volgt. Met maar 9 afleveringen ben je ook niet extreem lang aan het kijken, al is elke aflevering wel gemiddeld een uur. Ik moet eerlijk bekennen dat ik in de eerste aflevering een aantal keer heb gedacht, deze serie is niets voor mij. Heb denk ik ook 4 keer over de eerste aflevering gedaan, maar dit is weer typisch zo’n serie die je door moet blijven kijken.

2. Kastanjemanden
Ben je fan van detective? Dan kan ik je kastanjemanden zeker aanraden. Op een plaats delict liggen steeds van die enge poppetjes van kastanjes gemaakt. Wie heeft deze moorden op zijn geweten en waarom die poppetjes? In 6 afleveringen wordt je helemaal meegenomen, zou het opgelost worden?

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.