Mijn netflix favorieten | Films en series #35

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. The auschwitz report
Deze film gaat over 2 Slowaakse Joden die ontsnappen uit Auschwitz met een rapport over de genocide in het kamp. Ze hopen dat dit bewijs gaat leiden tot een gericht bombardement. Het is een super spannende film!

2. Skyggen i mit oje
Ik snapte eerst vrij weinig van deze film maar je moet echt doorkijken om het te snappen en ook om erin gezogen te worden. Deze film speelt zich af in Kopenhagen in de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog. Onwijs heftig, zeker tegen het einde van de film moest ik echt een paar keer slikken.

Netflix favorieten – Series

1. Night Stalker: The hunt for a serial killer
Ik ben groot fan van detective series/films en deze is echt de moeite waard om te kijken. Je wilt gewoon meer weten over wat er precies gebeurd is, hoe dit heeft kunnen gebeuren en of het is opgelost. Het is een miniserie van 4 afleveringen van circa 50 minuten dus je kijkt deze serie ook redelijk snel uit!

2. Seizoen 2 van Bridgerton
Eindelijk is dan seizoen 2 online gekomen van de populaire serie Bridgerton. Ik moet wel gelijk zeggen dat ik het dit keer echt onwijs langdradig vond en niet echt zo leuk als seizoen 1. Er komt nog een seizoen aan, dus benieuwd of die wel weer even leuk gaat zijn.

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.