Mijn netflix favorieten | Films en series #34

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Tall girl
Jodi met haar 1,85m is het langste meisje op school. Ze worstel al jaren met haar onzekerheid en raakt verstrikt in een driehoeksverhouding.

2. Tall girl 2
In deze 2e film van tall girl gaat Jodi haar droom verwezenlijken. Namelijk de hoofdrol spelen in een schoolmusical. Maar dan slaat de onzekerheid weer toe.
Ik vond beide wel leuke films om te kijken zonder dat je ergens over na moet denken.

Netflix favorieten – Series

1. One of us is lying
Wanneer een jongen overlijd worden 5 scholieren ineens verdacht van moord. Wie vertelt er niet alles en wat is er allemaal gebeurt? Ik vond het een leuke serie om te kijken, ondanks dat het mij in het begin niet pakte. Als je daar eenmaal doorheen bent wil je toch wel weten wat er nu precies gebeurd is.

2. Monsters inside: The 24 faces of billy milligan
Ben jij echt een fan van detective dan is deze serie over Billy Milligan echt iets voor jou. Het gaat namelijk over de verkrachtingen in 1977 waar deze man van wordt verdacht. Heeft hij misschien een meervoudige persoonlijkheidsstoornis?

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.