Mijn netflix favorieten | Films en series #33

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Munchen-im angesicht des krieges
Op de conferentie van München in 1938 worden 2 oude vrienden, die nu voor vijandelijke regeringen werken, ongewild spionnen die een geheim van de nazi’s moeten onthullen. Het pakte mij niet echt, deze film.

2. Mijn beste vriendin Anne Frank
Iedereen kent als het goed is, het verhaal van Anne Frank. Deze nieuwe film gaat over het verhaal van Hannah Goslar, de vriendschap tussen haar en Anne Frank. Ik vond het een hele mooie film over een verschrikkelijke gebeurtenis uit de geschiedenis.

Netflix favorieten – Series

1. Manifest
Dan de serie die ik in 3 dagen heb uitgekeken. Wat een top serie! Het gaat over een vliegtuig, 828, die opstijgt en pas jaren later ineens uit het niets land, terwijl de passagiers geen dag ouder zijn geworden. De passagiers maken allerlei rare dingen mee. Spannende serie die je echt verder wil kijken.

2. Stay close
Dan nog een serie die je echt verder wil kijken! Stay close. Als Carton Flinn 17 jaar op precies dezelfde dag verdwijnt als Stewart Green, komt er een kettingreactie in het dorp. Je verwacht totaal niet de persoon die het uiteindelijk heeft gedaan. Als je houdt van een spannende detective achtig serie, dan is dit echt iets voor jou!

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.