Mijn netflix favorieten | Films en series #31

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. The Princess switched again
Dit is de 2e film van de Princess switch. Een heerlijke kerst film met Vanessa Hudsen in de hoofdrol. Ik vond dit een hele fijne film om te zien. Echt iets voor de aanloop van kerst.

2. Princess switch 3
De derde en laatst nieuwe film van The Princess switch. Dit keer maar liefst 3 gezichten van 1 persoon. Nog spannender dan de vorige 2 en eerlijk gezegd vond ik hem ook veel leuker. Echt een kerstfilm die leuk is voor het hele gezin.

Netflix favorieten – Series


1. La casa de papel
Maanden geleden had ik aflevering 1 al gezien maar het pakte me niet. Maar aangezien ik nu door heel veel series heen ben besloot ik het nog een kans te geven. Deze serie gaat over een groep mensen die samen een overval plegen.

2. Misfit de serie
Na alle films is er dan ook een serie. Misfit de serie gaat over het Hoogland college en hun leerlingen. Het is een soort musical serie met veel muziek. Je moet er van houden!

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn netflix favorieten | Films en series #31

  1. Ik volg momenteel You en Undercover. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik in Undercover maar moeilijk geboeid raak op het moment. Terwijl ik de andere seizoenen wel in één ruk uit kon kijken.

Comments are closed.