Mijn netflix favorieten | Films en series #30

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Camp confidential: America’s secret nazis
Deze film van een kleine 35 minuten gaat over de onthulling van Wereld Oorlog 2 veteranen die het geheim van een Amerikaans legerkamp bij Washington onthullen. Daar schijnen Joodse soldaten de nazi krijgsgevangenen ondervroegen. Het is een geanimeerde documentaire, en ik vond het daardoor ook niet heel fijn om naar te kijken.

2. There’s someone inside your house
Deze film van 2021 (nog vrij nieuw dus) gaat over een gemaskerde moordenaar. Makani en haar vrienden op de Osborne Highschool proberen deze moordenaar te stoppen, terwijl hij het gemunt heeft op de leerlingen en hun grootste geheimen onthult. Vond het vooral een hele slechte film, het pakt niet en ik had niet de behoefte om de hele film uit te kijken.

Netflix favorieten – Series


1. Squid game
Na de hele hype op internet was ik toch wel nieuwsgierig naar deze serie. Maar heel eerlijk vond ik het nogal tegen vallen. Ik snapte vrij weinig van het concept en tja dit is gewoon niet mijn soort serie/film waar ik graag naar kijk. Wel heb ik het helemaal uit gekeken maar nee, ik vond dit niet echt leuk!

2. Chicago med
Een ziekenhuis serie met 4 seizoenen. Ik heb bijna de hele serie uitgekeken en dit is precies zo’n serie die ik wil blijven kijken. De serie speelt zich dus af op de eerste hulp en naast dat je allerlei ziektebeelden voorbij ziet komen gaat het ook in op de mensen die op die afdeling werken. Vond het echt een toffe serie waarbij je niet teveel hoeft na te denken en gewoon lekker even kunt ontspannen.

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.