Mijn Netflix favorieten | Films en series #3

Netflix serie tips, Netflix film tips

In vervolg op de Netflix serie tips en Netflix film tips ga ik mijn Netflix favorieten met je delen. Een gemixt artikel met zowel series als films die ik heb gezien (uiteraard op Netflix) en die zeker de moeite waard zijn om eens te bekijken. Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Playing for time
Deze film gebaseerd op een waargebeurd verhaal speelt zich af in Auschwitz in de Tweede Wereldoorlog. Een Joodse muzikante wordt gevangen genomen door de nazi’s en naar Auschwitz gestuurd. Daar moet ze met haar muziek gevangenen kalmeren die op weg zijn naar de gaskamers.

2. Alles is liefde
Zoals de titel al zegt, alles is liefde draait om de liefde. Victor verheugt zich op het huwelijk met Kees. Victors zus, Kiki, droomt van een prins op het witte paard. Ze weet niet dat een echte prins Valentijn van haar droomt. Zal iedereen de liefde vinden?

Netflix favorieten – Series


1. Residue
Nadat een vreemde explosie enorme ravage aanricht in een grote stad in de toekomst, krijgen 8 overlevenden te maken met de nasleep en de paranormale effecten. In deze 3 delige serie wordt je helemaal meegenomen in het verhaal.

2. The last czars
Tijdens de sociale onrust in Rusland begin 20e eeuw verzet tsaar Nicolaas 2 zich tegen alle verandering, wat leidt tot een revolutie en het einde van een dynastie. Deze serie heeft 1 seizoen met 6 afleveringen.

Welke Netflix serie of film heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn Netflix favorieten | Films en series #3

Comments are closed.