Mijn netflix favorieten | Films en series #29

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Series

1. Move to heaven
Geu-ru, die het syndroom van Asperger heeft, en zijn oom Sang-gu ontmoeten elkaar bij de dood van de vader van Geu-ru. Sang-gu voegt zich na het overlijden van zijn stiefbroer bij zijn neef om het bedrijf “Move to Heaven”, dat mensen van hun trauma verlost, te runnen. Tijdens het zakendoen brengen ze onbesproken verhalen over overledenen aan het licht en ondergaan ze verschillende emoties en sentimenten.

2. The serpent
Charles Sobhraj is een man die midden jaren 70 verantwoordelijk zou zijn geweest voor de dood van zo’n 20 jonge Westerse toeristen. Samen met zijn vriendin en handlanger Marie-Andree Leclerc pleegden ze moorden, en andere misdaden, in Thailand, Nepal en India. Toch weet Sobhraj steeds uit handen te blijven van de autoriteiten. Een jonge Nederlandse diplomaat Herman Knippenberg , die werkt bij de Nederlandse ambassade in Bangkok, komt onverwacht in zijn web van leugens en misdaad terecht. Knippenberg zet een reeks van gebeurtenissen in gang die ervoor zorgen dat Sobhraj één van de meest gezochte misdadigers wordt door Interpol

Netflix favorieten – Films

1. death to 2020
‘Black Mirror’-maker Charlie Brooker kijkt terug op het afgelopen jaar. In deze mockumentary volgen we een groep kleurrijke fictieve personages die allen op hun eigen manier terugkijken op het enerverende jaar 2020. Voor velen een jaar om snel te vergeten, al hebben de mensen die in ‘Death to 2020’ aan het woord komen er nog wel wat aan toe te voegen.

2. the midnight sky
De wetenschapper Augustine bevindt zich alleen op de Noordpool. Hij poogt in contact te komen met een ruimteschip dat terug op weg is naar de aarde. De bemanningsleden, waaronder de jonge Sully, zijn namelijk op weg naar een planeet die de gevolgen draagt van een wereldwijde ramp.

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn netflix favorieten | Films en series #29

Comments are closed.