Mijn netflix favorieten | Films en series #27

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Things heard & seen
Een jonge vrouw ontdekt dat zowel haar man als hun nieuwe huis erg vreemde geheimen hebben. Het is een spannende bijna horror achtige film die ik met veel plezier heb gekeken. De film duurt 2uur maar zit vol spanning en gekke wendingen!

2. Fear street part 1:1994
Oké dit is denk ik de raarste en vaagste film die ik in tijden heb gezien. Na een half uur zat ik nog niet in de film en het pakte me gewoon echt niet. Deze film gaat over een reeks brute moorden in het stadje Shadyside. Het wordt al eeuwenlang geteisterd door een duivelse kracht.

Netflix favorieten – Series


1. La cocinera de Castamar
Deze serie gaat over huize Castamar. De hertog van Castamar heeft zijn vrouw verloren en Clara krijgt een nieuwe baan binnen huize Castamar. Met haar pleinvrees een zeer grote uitdaging. Een zeer leuke serie als je van geschiedenis houdt!

2. The sons of Sam
In 1977 werd David Berkowitz gearresteerd waarna er een einde kwam aan een golf van terreur in New York. Een miniserie van 4 afleveringen vol met verontrustende en duistere praktijken. Echt een serie als je van detective onderwerpen houdt.

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.