Mijn netflix favorieten | Films en series #26

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Films

1. Lizzie
Lizzie Borden probeert te overleven in een gezin vol huiselijk geweld. Ze voelt verwantschap met de nieuwe hulp, maar hun band neemt een drastische wending. Ik vond het een leuke film om te kijken maar zou hem niet zo snel nog eens kijken.

2. Extremely wicked, shockingly evil and vile
Alleenstaande moeder Liz valt voor Ted Bundy en weigert jarenlang de waarheid over zijn misdaden te geloven. Een drama gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Had ik al gezegd dat ik graag misdaad series en films kijk? Echt bizar gewoon dat er zulke mensen rond lopen, maakt me eigenlijk best wel bang!

Netflix favorieten – Series


1. Never have i ever
Na een traumatisch jaar wil een Indiaas-Amerikaanse tiener populair worden. Maar vrienden, familie en gevoelens maken het niet makkelijk. Binnenkort komt hier een tweede seizoen van online.

2. Elize Matsunaga: Era Uma Vez Um Crime
Elize Matsunaga schoot haar rijke man neer en hakte hem in stukken. In deze docu serie met haar eerste interview, wordt diep gedoken in de misdaad die Brazilië schokte. Deze mini serie is zoals de meeste Crime docu’s zeer interessant om te bekijken. Het is echt bizar dat mensen tot dit soort dingen in staat zijn.

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn netflix favorieten | Films en series #26

Comments are closed.