Mijn netflix favorieten | Films en series #25

Netflix serie tips, Netflix film tips

Al een tijdje deel ik mijn Netflix favorieten in plaats van de losse netflix serie tips en netflix film tips. Omdat ik heel veel gebruik maak van Netflix heb ik al aardig wat films en series versleten. Ben jij op zoek naar een leuke film of een spannende serie? Misschien kom je wel een leuke interessante serie tegen, of een film die je nog niet hebt gezien!

Netflix is misschien wel mijn favoriete ontspanning de laatste maanden. Vooral de series vliegen er door heen, maar een leuke film mag ook zeker niet gemist worden! Er staan behoorlijk wat toppers op Netflix, daarom mijn Netflix favorieten waarin ik je graag kennis laat maken met films en series die je kunt gaan kijken. Let wel op, sommige zijn zeer verslavend!

Netflix favorieten – Series

1. Shadow and bones
Duistere krachten zweren samen tegen wees en kaartmaker Alina Starkov. Zij laat een speciale kracht vrij dat het lot van haar door oorlog getroffen wereld kan veranderen. Ik vond dit best een aparte serie en je moet echt even een paar aflevering door kijken wil je erin komen.

2. Human – the world within
In deze 6 delige serie wordt er van alles uitgelegd over het menselijk lichaam. Hoe werkt nu eigenlijk het zenuwstelsel, of het maag-darm kanaal. Aan de hand van voorbeelden in real life wordt alles heel duidelijk verteld. Ik vond dit echt heel interessant om te zien en hoop dat er een tweede seizoen komt.

Netflix favorieten – Films

1. Awake
Na een wereldwijde ramp kan de mensheid niet meer slapen. Een ex-militair wil haar gezin redden terwijl de maatschappij in chaos vervalt en zij haar verstand verliest. Dit vond ik echt een super spannende film die ik zeker nog eens wil gaan kijken.

2. Nebel im August
Een jongen die zijn moeder is verloren, wordt opgenomen in een psychiatrische inrichting in nazi-Duitsland en verzint een plan om te ontsnappen aan een boosaardige arts. Dit vond ik echt oprecht een hele zware film om te kijken. Een hele andere kant van de Tweede Wereldoorlog die niet vaak wordt verfilmd. Ik heb op het einde echt even een traan gelaten want als je hier geen brok van in je keel krijgt, dan weet ik het ook niet meer. Echt een aanrader om te kijken!

Welke Netflix film of serie heb jij al gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Mijn netflix favorieten | Films en series #25

Comments are closed.